6 killed in plane crash near Zimbabwe-Mozambique border

HARARE, Zimbabwe – A small plane crashed Monday near the border between Zimbabwe and Mozambique, killing all six people on board.

A Mozambican district police commander, Gelindo Vumbuca, said the crash occurred in the Machipanda mountain range, the Portuguese news agency Lusa reported. However, a state-controlled newspaper in Zimbabwe, the Herald, said the plane crashed in the mountainous Vumba area on the Zimbabwean side of the border.

The victims included two crewmembers and four passengers, Lusa said.

The Mozambican plane was flying between the Mozambican port city of Beira and the Zimbabwean capital, Harare, according to AIM, the Mozambican news agency.

Share this:

Arts & Entertainment

Arts & Entertainment

James Bond’s Roger Moore dies at 89

23rd May 2017 Staff Reporter 0

James Bond actor Roger Moore has died, aged 89. His family confirmed the news via his Twitter account, issuing a statement that explained the British star had passed away in Switzerland following a “short but […]

3 Comments on 6 killed in plane crash near Zimbabwe-Mozambique border

  1. bestnya baca semua komen. i read every single thing. biasalah saya kan baru di dalam bidang ini. melentur buluh biarlah dari rebungnya wtf. rasanya ads semua tak mengganggu sebab bila ada ads, lagi ada drive nak blog. you get what i mean? sebab kalau blog kawan-kawan saya yang personal, yang saya suka check, kadang-kala sampai 2bulan mereka tak update. sebab mereka takde drive macam kita. bukankah begitu darling suet? so rasanya your readers (including me) should thank the ads company sebab bagi suet li drive untuk blog, selain itu dia juga dapat beli baju baru! bukankah kita sayang suet li, dan kasihankan dia selalu kerja penat2, after buat show jadi orang thailand, terus kena buat kerja dapur. okaylah memang ads bukan drive kita semata-mata, tapi kira apart of it lah, dan juga bila kita macam malas gila nak update, bila fikirkan pembaca, terus update. is it too obvious that im only focusing on the brightside here? haha yeah i always do that.

  2. das geht mir genauso, ein guter kontakt ist gold wert, deshalb versuche ich auch auf unserer blogger lounge kontakte herzustellen und weiter zu vermitteln.ich finde es auch schade, wenn sich firmen nach linkübermittlung nicht einmal bedanken.gglg

  3. _Hola buen dia, me llamo la atencion tu mensaje, mira que mis estudios mi bb sale con medidas de un mes mas grande, y pues solo he subido 10 kg, no tengo diabetes, lo que si tengo demasiado buen apetito desde siempre, siempre he comido mucho sin que aumente de peso. Mi pregunta seria, si tu con menos peso ganado te pusieron a dieta, quiere decir que mi bb esta grande porque como mucho ? Ahora, para estas fechas tu bebe ya nacio, me puede decir si es verdad que nacio grande o los resultados de tus medicos fueron erroneos ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*